Tuscany Coffee

Hoe drink jij je koffie het liefst? Vers natuurlijk! Van de beste kwaliteit met een volle smaak. In 2010 richtte Tuscany Coffee het eigen koffielabel op waar passie en vakmanschap samen komen. Onder dit label voorzien zij de koffieliefhebber van de mooiste bonen en lekkerste melanges.

Website & Webshop

Hoe straal je die passie en ervaring online dan uit? De op maat gemaakte website met webshop draagt hieraan bij. De bezoeker wordt uitgenodigd om kennis te maken met barista’s Joep en Phillip. Persoonlijk in de zaak, onder het genot van een kop heerlijke koffie. Om vervolgens zelf online de heerlijke koffiebonen te bestellen voor thuis.

WordPress & Woocommerce

Voor de online verkopen is er gekozen voor WordPress website met een WooCommerce webshop. Deze kunnen qua vormgeving en functionaliteiten geheel geïntegreerd worden. Daarnaast biedt de combinatie de mogelijkheid om eenvoudig verder te ontwikkelen en dus te groeien.

Unieke webteksten

De teksten voor de website zijn geschreven door onze professionele tekstschrijver. Om je online zichtbaarheid te vergroten, wil je zo lang mogelijk de aandacht van je bezoekers vasthouden. Met unieke webteksten en zoekmachine geoptimaliseerde teskten (SEO) wordt Tuscany beter gevonden in zoekmachines zoals Google.

Fotografie

Tuscany Coffee heeft een eigen beeldbank waardoor zij een groot deel van de eigen foto’s hebben aangeleverd. Echte foto’s zijn onderscheidend en geven de bezoeker en realistisch beeld van de producten. Het geeft vertrouwen waardoor de conversie stijgt.

Wil je ook eigen foto’s, maar heb je deze nog niet? Wij werken met een vaste fotograaf die je daar graag bij helpt.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.