Webdesign project Studiehonk

Studiehonk Huiswerkbegeleiding

WordPress website

Studiehonk Huiswerkbegeleiding wilde een WordPress website die zowel ouders als schoolgaande kinderen aanspreekt. Met de vrolijke vormgeving en toegankelijke informatie wordt de nadruk gelegd op de ontspannen sfeer die heerst binnen Studiehonk.

Direct inschrijven of eerst eens gratis proefdraaien? Met een duidelijk inschrijfformulier worden diverse opties aangeboden. Het formulier wordt vergezeld met relevant beeldmateriaal en reviews van klanten.

Unieke webteksten

De webteksten van Studiehonk zijn eerder al op maat geschreven voor de vorige website. Met de bouw van de nieuwe website zijn deze teksten aangepast en opnieuw gebruikt. Aanvullend verzorgen we maandelijks nieuwe content en blogs. Met het doorlopend vernieuwen van content informeer je potentiële klanten en blijft de website hoog scoren in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Fotografie

Alle foto’s zijn door een professionele fotograaf op locatie gemaakt. Eigen foto’s zijn onderscheidend en zorgen ervoor dat bezoekers een goede indruk krijgen van je bedrijf en wie er werken. Zeker bij een bedrijf waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven kan een kijkje in de keuken doorslaggevend zijn.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.