Webdesign project OaYeah!

OaYeah!

WordPress website

Cérélia Nederland in Sliedrecht zocht een nieuwe WordPress website voor een nieuw merk. Na de website van Jan – Pannenkoeken & Deeg  en de onderhoudswerkzaamheden aan de Creapen website, volgde de website van het superlekkere product OaYeah!

Het design van de website is uitgevoerd door Positivity Branding. Dit is door MediaBlend vertaald naar een professionele WordPress website. Alle pagina’s en templates zijn geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel. De diverse illustraties komen tot leven door het gebruik van animaties.

Unieke webteksten

De webteksten en illustraties zijn in diverse talen uitgevoerd. Door gebruik te maken van authentieke teksten word je als bezoeker geboeid. Waardoor je langer op de website blijft. Door de inhoud van de tekst te combineren met de juiste zoekwoorden, scoort de website hoger in de zoekmachines zoals Google (SEO).

Fotografie

Met mooie foto’s van goede kwaliteit bouw je mooie websites. OaYeah! begrijpt dit en heeft een unieke reeks foto’s laten maken. Hierin wordt de sfeer gecombineerd waardoor je als bezoeker direct de beleving en bijna de smaak proeft van het product.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.