Multi Fysio

WordPress website

Een unieke opdracht om deze mooie praktijk online zichtbaar te maken: een snelle heldere WordPress website maken die aansluit op de zorgsector. Het doel van de website is een duidelijk verhaal over wie MultiFysio is en welke specialisaties ze aanbieden binnen de fysiotherapie. Mede door het verwerken van het team van fysiotherapeuten op diverse pagina’s behoudt MultiFysio haar persoonlijke uitstraling.

Specialisaties

De verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie wordt op de website uitgelicht. Natuurlijk aangevuld met de desbetreffende fysiotherapeut van het Multi Fysio team om een goed beeld te schetsen voor de bezoeker en (potentiële) patiënt.

Praktijken

Elke locatie van Multi Fysio heeft een eigen waardering op de Zorgkaart Nederland. Dit is direct verwerkt in de website, waardoor je eenvoudig kun zien waar je terecht kunt voor elke behandeling.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.