Marthas Dancewear

Onze opdracht

In navolging van een prachtige website was er ook een webshop voor Lucia Marthas nodig. Een efficiënte webshop waarbij de bezoeker alle mogelijke dancewear kan bestellen en afrekenen. Dankzij een koppeling met Mollie loopt die proces aan de voorkant probleemloos. Aan de achterkant is MyParcel van PostNL geïmplementeerd zodat de etiketten voor verzending eenvoudig uitgeprint worden. Retouren worden snel in het WooCommerce systeem verwerkt waardoor de voorraden van producten actueel blijven.

WordPress Webdesign

De webshop heeft een functioneel design waarbij de huisstijl van Lucia Marthas eruit springt. De webshop is toegankelijk, overzichtelijk en snel. Elke pagina is individueel geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive). 

Een WordPress website met een WooCommerce webshop kunnen qua vormgeving en functionaliteiten geheel geïntegreerd worden. De combinatie is duurzaam en biedt de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en dus te groeien.

Unieke webteksten

De webteksten voor de webshop zijn op maat geschreven. Door gebruik te maken van unieke teksten en content blijven bezoekers langer in de webshop, worden er meer producten besteld (hogere conversie) en verbetert de vindbaarheid in Google (SEO).

Fotografie

Marthas Dancewear heeft eigen fotografie aangeleverd. Echte foto’s laten echte producten zien. Het authentieke beeld zorgt ervoor dat bezoekers zich beter kunnen identificeren met het merk. Het geeft vertrouwen waardoor de conversie stijgt. Ben je op zoek naar een eigen unieke beeldbank? Wij werken met een vaste fotograaf.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.