Lucia Marthas

De opdracht

Combineer esthetisch beeldmateriaal van dansers met de schuine lijnen in de huisstijl. Voeg daar een hoge mate van functionaliteit aan toe.

Lucia Marthas Institute for Performing Arts biedt dansopleidingen aan op zowel MBO, HBO of Masterniveau. Maar ook de recreatieve danser krijgt alle ruimte om danslessen te volgen. Om alle doelgroepen en leeftijdsgroepen goed te bedienen zijn er heldere keuzes gemaakt in de customer journey

Aanmelden voor een auditie voor de verschillende dansopleidingen gaat efficiënt door middel van interactieve formulieren met een koppeling naar Microsoft Excel.

WordPress Webdesign

De website ademt de Lucia Marthas huisstijl met een functioneel design. Het design van de geheel vernieuwde WordPress website is op maat gemaakt. Wat resulteert in een toegankelijke, overzichtelijke en snelle website. Elke pagina is individueel geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive). Alle informatie over opleidingen, dans, acteren en zang zijn direct gekoppeld aan een aanmeldformulier. 

De webteksten  zijn op maat geschreven zodat de vragen van bezoeker direct beantwoord worden. Het gebruik van unieke teksten en content zorgt ervoor dat bezoekers langer op de website blijven. Ook nemen bezoekers vaker contact op (hogere conversie) en verbetert de vindbaarheid in de zoekmachines zoals Google (SEO).

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.