icicom

icicom is expert op gebied van back-ups, beveiliging en updates voor bedrijven. Alle vraagstukken rondom computers waar bedrijven mee worstelen, daar heeft icicom het antwoord op. Denk maar aan trage computers, beveiliging van computers of het weer synchroon laten lopen van de mail zowel thuis als op kantoor. Wil je email in de cloud of werken met Microsoft 365 dan is icicom de partner die je zoekt.

Onze opdracht

Een design op maat, waarbij de WordPress website  snel en overzichtelijk de betrouwbare en persoonlijke omgang met klanten wordt benadrukt. Icicom bedient zowel klanten in de particuliere als in de zakelijke markt.

“Of iemand nu alleen werkt of met 50 man: Microsoft 365 verbindt werknemers met de mensen, informatie en inhoud die ze nodig hebben om de productiviteit te verbeteren en de samenwerking te transformeren.”

WordPress Webdesign

De website heeft een functioneel design op basis van de eigen huisstijl van icicom. Het op maat gemaakte design maakt de nieuwe WordPress website toegankelijk, overzichtelijk, en snel. Elke pagina is individueel geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive). ICT vragen van bezoekers worden beantwoord en gekoppeld aan de diensten van icicom. Daarnaast is de website het verlengde van icicom. De bezoeker krijgt alle informatie over de mensen van icicom en hun werkwijze.

Unieke webteksten

De webteksten zijn op maat geschreven door onze vaste tekstschrijver. Door unieke teksten en content te gebruiken blijven bezoekers langer op de website, nemen ze vaker contact op (hogere conversie) en verbetert de vindbaarheid in Google (SEO).

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.