H. Hoogvliet

De opdracht

De website voor het prachtige familiebedrijf H. Hoogvliet was aan vernieuwing toe. Al meer dan 75 jaar verzorgt H. Hoogvliet onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed. Het doel van de website is het uitlichten van de diverse varianten van Vastgoed Onderhoud. Kort een bondig beschreven met een verwijzing naar recente projecten. Naast resultaat gericht samenwerken is deze onderneming gespecialiseerd in vroegtijdige bewonerscommunicatie prioriteit.

WordPress Webdesign

De geheel nieuwe WordPress website heeft een design op basis van de Hoogvliet Totaalonderhoud huisstijl. Het lijnenspel, kleur en de schaduwblokken uit het logo zijn prominent doorgevoerd in het webdesign. De website is toegankelijk, overzichtelijk, responsive en snel. Elke pagina is individueel geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive).  

Unieke webteksten

De webteksten van de website zijn op maat geschreven. Door unieke teksten en content te gebruiken krijgt de bezoeker een goed beeld van het bedrijf. Waardoor bezoekers langer op de website blijven, vaker contact opnemen (hogere conversie) en verbetert de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google (SEO).

Fotografie

Alle foto’s op de website zijn door onze vaste fotograaf gemaakt. Deze onderscheidende foto’s zorgen voor realistische beelden. Bezoekers weten direct wat ze kunnen verwachten van het bedrijf en wie er werken.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat het steeds belangrijker is om content te maken die aansluit op emoties. Mensen prikken er doorheen als het niet echt is. Eigen foto’s zijn authentiek. Mensen kunnen zich beter identificeren met de personen die op de foto’s te zien zijn. Zo blijkt dan ook dat een merk geloofwaardiger is wanner het eigen foto’s gebruikt.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.