Fourneo

WordPress Webdesign

Functionaliteit en gebruikerservaring

Bezoekers worden nieuwsgierig gemaakt. De customer journey wordt ingezet om de bezoekers door de website heen te leiden. Producten worden met bijbehorende recepten snel en overzichtelijk gepresenteerd. Elk product heeft zijn eigen ingrediënten en verwerkingsinstructies. Die worden nog eens extra verduidelijkt door diverse op maat ontworpen icoontjes.

Content

De puurheid van het product springt met een uniek portfolio van foto’s van het beeldscherm af. De sfeer, beleving en smaak van het product kun je (bijna) proeven. Daar wordt iedere webdesigner blij van. Alle content is op maat gemaakt. Dit boeit de bezoekers van de website en draagt daarnaast bij aan de vindbaarheid van de website.

SEO geoptimaliseerd

De technische SEO is geoptimaliseerd. Hiervoor is zowel de structuur, linkbuilding en redirects ingezet. Daarnaast is de website in twee talen ontwikkeld. Unieke content met zowel webteksten, recepten en product fotografie maken het geheel af.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.