CytoBuoy

WordPress website

Cytobuoy uit Woerden ontwikkelt zelf zeer geavanceerde producten. Daar hoort natuurlijk een op maat gemaakte WordPress website bij. Het doel van de website is het presenteren van de prachtige producten van CytoBuoy. 

Met producten zoals de CytoSense en CytoSub wordt de waterkwaliteit vanuit diverse locaties snel en accuraat gemeten en geanalyseerd. Dit is gecompliceerde informatie over de apparatuur die niet iedereen begrijpt of aanspreekt. De focus voor de tekst ligt vooral op het begrijpelijk maken van de informatie voor bezoeker van CytoBuoy. Heeft een bezoeker alle informatie, dan is het overwegen van een aankoop een stuk eenvoudiger is.

Unieke webteksten

De webteksten zijn door CytoBuoy zelf geschreven en uitgewerkt. Een goede website is een efficiënte website. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen op internet geen teksten lezen, maar ‘scannen’. Daarom is de layout van de website passend gemaakt, waarbij er wordt gewerkt met korte alinea’s, diverse tussenkoppen, witregels, opsommingen en visuals. Zo wordt de informatie toegankelijk gepresenteerd voor de bezoeker.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.