Webdesign project Creating Insights

Creating Insights

WordPress website

Creating Insights in Den Haag wilde een geheel nieuwe WordPress website. Een prachtige uitdaging met een snelle en responsive website als resultaat. Gecombineerd met een fris design en een eenvoudige customer journey. Voor het uitgebreide aanbod in opleidingen en trainingen is een geheel nieuwe overzichtelijke structuur uitgewerkt. Nadat de klant de gewenste opleiding heeft gevonden kan men extra informatie downloaden en/of direct aanmelden. 

Dankzij de eenvoudige inrichting van de website kan Creating Insight in eigen beheer snel nieuwe opleidingen toevoegen of wijzigen.

Unieke webteksten

De webteksten van Creating Insights zijn op maat geschreven. De unieke teksten boeien de bezoeker en geven een realistisch beeld over het bedrijf. Bezoekers worden beter geïnformeerd over opleidingen en trainingen, waardoor de conversie stijgt. Door het schrijven van unieke content met de juiste zoekwoorden scoort de website beter in Google zoekresultaten (SEO).

Fotografie

Een groot deel van de foto’s zijn door een fotograaf op locatie gemaakt. De eigen foto’s geven de bezoeker een goede indruk van het bedrijf en wie er werken. Daarmee onderscheidt Creating Insights zich van bedrijven die bijvoorbeeld stockfoto’s op hun website gebruiken.

Het is belangrijk om eigen authentieke content te maken. Mensen prikken er doorheen wanneer dit niet authentiek is. Bijkomend voordeel is dat bezoekers zich beter identificeren met de personen die op de foto’s te zien zijn. De geloofwaardigheid van een merk groeit hiermee aanzienlijk.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.