Creapan

WordPress Webdesign

Restyle website

Het is gebruikelijk om een website om de 5 tot 8 jaar te vernieuwen. De technische ontwikkelingen en mogelijkheden worden beter en daarnaast veranderen de design trends. Creapan wilde een vernieuwde website op basis van hun huisstijl.

Functionaliteit en gebruikerservaring

Met de vernieuwde website vinden bezoekers snel hun weg via de customer journey. Aan de achterkant van de website (backend) wordt de (nieuwe) content eenvoudig aangepast of aangevuld door Creapan.  Een optimale gebruikerservaring komt tot leven dankzij diverse functionaliteiten van WordPress

SEO geoptimaliseerd

De technische SEO is geoptimaliseerd. In deze casus is dat verwerkt in de structuur, structured data-powered FAQ, linkbuilding en redirects. Daarnaast zijn de eerder geschreven webteksten aangevuld en aangepast voor de nieuwe content. Zo ontstaat een unieke mix van webteksten, product fotografie en recepten die aansluit bij het bedrijf én de doelgroep. Met nieuwsgierige bezoekers en betere vindbaarheid van de website als resultaat.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.