CosméDerm Huidtherapie

Onze opdracht

Voor CosméDerm was het moment gekomen een volgende stap te nemen. Aan MediaBlend de opdracht om met een voorstel te komen voor een professionele website. Zoals bij elke nieuwe website begon ook dit proces met het neerzetten van de structuur.

Wat is het verschil tussen een behandeling en een huidprobleem? Hoe combineer he de verschillen en breng je een duidelijke navigatie tot stand? Deze vragen worden beantwoord bij het bepalen van de customer journey. Naast belangrijke informatie over behandelingen is er aandacht voor de identiteit van CosméDerm. Op de ‘over ons’ pagina leren potentiële cliënten het team kennen en lezen ze over de kernwaarden en het onderscheidend vermogen. In het overzicht blogs en nieuws kan nieuwe content worden gepubliceerd.

WordPress Webdesign

Een nieuwe WordPress website is maatwerk design. MediaBlend verzorgde de restyling van de gehele huisstijl. Diverse zachte (huid)tinten in combinatie met paars en veel wit sluiten aan bij wat een professionele kliniek wil uitstralen. Het webdesign is toegankelijk, overzichtelijk en snel. Elke pagina is individueel geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive).  

Unieke webteksten

CosméDerm heeft gekozen voor een combinatie van stockfoto’s en authentiek beeld. De meeste foto’s van de behandelingen en huidproblemen zijn op iStock geselecteerd. Allemaal in dezelfde kleurstijlen zodat ze een eenheid gaan vormen. De portretfoto’s op de website zijn door onze vaste fotograaf gemaakt.

Door het gebruik van eigen foto’s krijgen bezoekers een betere indruk van het bedrijf en wie er werken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het steeds belangrijker is om content te maken die aansluit op emoties. Is iets nep, dan prikken mensen hier snel doorheen. Eigen foto’s zijn authentiek. Jouw merk wordt geloofwaardiger ontvangen omdat bezoekers zich beter identificeren met de personen op de foto’s.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.