Claushuis Groep

Bezoekers en relaties van Claushuis Groep hebben verschillende vragen. Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van mijn auto? Hoe vaak heeft mijn auto een grote onderhoudsbeurt nodig? Wie kan mijn aanhangwagen onderhouden?

WordPress Webdesign

De website moet het vertrouwen van de bezoeker winnen en antwoord geven op de vragen van die zij hebben. Claushuis Groep is namelijk de expert in auto- en aanhangeronderhoud met een persoonlijke benadering. Bij Claushuis Groep ben je geen nummer en kom je steeds weer terug. Dit komt tot uiting in de snelle website met responsive design. Het een frisse design op maat zorgt voor een overzichtelijk geheel waarbij de bezoeker snel antwoord vindt op de vragen.

De webteksten zijn door onze professionele tekstschrijver geschreven. Unieke en persoonlijke teksten spreken bezoekers aan en dragen bij aan de het betrouwbare beeld van jouw bedrijf. De teksten zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat Claushuis Groep beter wordt gevonden in Google.

Fotografie

In eerste instantie is er gekozen de website te vullen met stockfoto’s. Omdat echte foto’s een realistisch beeld schetsen en het onderscheidend vermogen onderstrepen, zijn op een later moment alsnog eigen foto’s gemaakt door onze vaste fotograaf.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.